Foundations

Help mee en red levens van mensen met diabetes. 

De te ontwikkelen DiaLin is van levensbelang voor mensen die alléén met een inwendige insulinepomp behandeld kunnen worden. Hun leven is daar volledig van afhankelijk. In Nederland gaat het om zo’n 1.000 patiënten. Cijfers tonen bovendien aan dat een grote groep patiënten een betere kwaliteit van leven zal hebben met deze nieuw te ontwikkelen, revolutionaire pomp. Zij hebben nu een leven vol ziekenhuisopnamen en grote afhankelijkheid. Dit kost uiteindelijk veel meer. De video's maken dit duidelijk.

Voor het ontwerpen van het prototype, het testen ervan en het gereed maken van de pomp voor gebruik in het menselijk lichaam is een bedrag nodig van ongeveer anderhalf miljoen euro. De kosten zijn relatief laag omdat de medewerkers van IPaDiC geen vaste inkomsten uit het project verkrijgen; zij werken als vrijwilliger.


Elke bijdrage is welkom!

Er zijn een aantal mogelijkheden:

Sytske Foundation

Het team van IpaDic is de Sytske Foundation zeer dankbaar voor de landelijke actie die zij voert om 500.000 euro op te halen voor de ontwikkeling van de inwendige insulinepomp DiaLin.

Deze 500.000 euro geeft een vliegwieleffect aan de ontwikkeling.

Door de donaties en de aandacht die de nationale campagne van de Sytske Foundation realiseert, gaan wij ons doel halen: ervoor zorgen dat de innovatieve levensreddende inwendige insulinepomp er zo snel mogelijk komt voor Sytske en haar lotgenoten.

VipStichting

Stichting Vrienden van de Inwendige Pomp heeft zich in 2016 verenigd om op te komen voor de belangen van mensen die afhankelijk zijn van de inwendige pomp. Zonder die pomp of gelijkwaardig alternatief wacht hen een leven vol ziekenhuisopnames en vroegtijdig overlijden.

IPADIC

Rechtstreeks doneren bij IpaDiC is eveneens mogelijk.
Wilt u een eventuele bijdrage melden via () zodat wij kunnen zorgen dat u correct en tijdig wordt geïnformeerd over de voortgang.


HELP MEE EN GEEF VOOR HET LEVEN VAN MENSEN MET DIABETES.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, vermeld dan daarbij ook uw emailadres!

Buttons 01

Afdrukken E-mailadres

IPaDiC

 

www.ipadic.nl

Papenstraat 58
7411 NG Deventer

Locatie


Copyright © - IPaDiC, Alle rechten voorbehouden.